jueves, 19 de junio de 2014

STRAWBERRY KABOBS

Hola Gypsy! Esta receta de brocheta tarta de fresa es increíble, por tres razones: 
1. sólo son 3 ingredientes. 
2. Es súper barato. 
3. Es el postre perfecto! 

Ok, tal vez cuatro razones, no podrían ser más lindo, ¿verdad? 
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Hi Gypsy!! This strawberry shortcake kabob recipe is amazing for three reasons:
1. It’s only 3 ingredients.
2. It’s super inexpensive.
3. It’s the perfect dessert if you’re entertaining, a definite crowd pleaser!

Ok, maybe four reasons, they couldn’t possibly be any cuter, could they?

Ingredientes: 
- Marquesote o una tarta ya hecha
- Fresas 
- Crema batida 
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Ingredients:
- Pre-made short cake
- Strawberries
- Whipped cream
 
Instrucciones: 
1. A partir de la torta corta pre-hechos, corta el pan por la mitad para crear "rebanadas gruesas 1/2, luego se corta en cubos 
2. Fresas Slice 
3. Crear una base con la cabeza de fresa, a continuación, la capa en un pedazo de pastel y crema batida 
4. Repita hasta la altura deseada
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Instructions:
1. Starting with pre-made short cake, cut the loaf in half to create 1/2″ thick slices, then cut into cubes
2. Slice strawberries
3. Create a base with the strawberry head, then layer on one piece of cake & whipped cream
4. Repeat until desired height


Optional, Chocolate Lovers: Drizzle chocolate syrup after assembled!



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